fbpx

LUNCH | HIGH TEA | DINER | BBQ | BORREL

Iets te vieren? Bij ’t Vaantje zijn de mogelijkheden eindeloos! Bedrijven, families, vriendenclubs: voor ieder gezelschap hebben wij een klinkend arrangement. Zowel zakelijk als privé kunnen groepen bij ’t Vaantje een feestelijk genieten.

MOGELIJKHEDEN

SJIEKE THEE

Onze heerlijke high tea midden in de natuur! Kom genieten van de Sjieke Thee, een etagere vol verschillende zoetige & hartige lekkernijen zoals scones met clotted cream en aardbeienjam, gebak van de dag, broodjes met eiersalade, rookvlees en zalmspread, soepje, petit four, bonbon en brownie. Bij de sjieke thee is er onbeperkte thee! Ontzettend leuk voor bijvoorbeeld een baby shower.

BBQ

Grill ‘em! Het hete rooster is geduldig… Samen aan de barbecue met de lekkerste vlees- en vis- gerechten; op het terras van ’t Vaantje mag de avond nog lang duren. De keukenbrigade zorgt voor heerlijke barbecue-specialiteiten, uiteraard aangevuld met andere lekkernijen. Het uitgebreide barbecue arrangement kan eindeloos worden aangevuld met smakelijke extra’s. De avond extra goed afsluiten? Huur onze Piaggo ijskar erbij, gevuld met ver ambachtelijk ijs.

LUNCH & DINER

Genieten van een buffet of menu is uiteraard ook mogelijk. Benieuwd naar de inhoud? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend informatie aan

0182 513 811

Restaurant 't Vaantje Reeuwijk maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.