fbpx

Koningsdag

Vier Koningsdag bij 't vaantje

Kom Koningsdag vieren bij ’t Vaantje in stijl! Deze dag hebben wij speciale Oranje (crom)poezen! Op deze feestelijke dag verwelkomen we je met een koninklijke ervaring vol lekkernijen en gezelligheid. Geniet van onze Royal Tea, een selectie van heerlijke thee geserveerd met een assortiment aan smakelijke oranje hapjes. Maar dat is nog niet alles, we hebben ook een scala aan diverse cocktails en koude bieren en bites om je smaakpapillen te verwennen.

Van 16:00 tot 22:00 zal DJ Damar de sfeer verhogen met een speciale Oranje Borrel, waar je kunt dansen op de beste hits en jezelf kunt onderdompelen in de Koningsdag-vibes. Maar wees gerust, we zijn de hele dag open vanaf 11:00, dus je kunt al vroeg beginnen met genieten!

Kom langs en vier Koningsdag bij ’t Vaantje! Laat je verwennen, proost op de Koning, en geniet van een dag vol plezier en oranje gezelligheid!

Datum Begintijd Eindtijd
27-04-2024 ---------- ----------
0182 513 811

Restaurant 't Vaantje Reeuwijk maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.