fbpx
IMG 9317 1

Iets te vieren?

BORREL | DINER | FEEST | TROUWEN

Unieke locatie in Reeuwijk voor een bijeenkomst

Iets te vieren? Bij ’t Vaantje zijn de mogelijkheden eindeloos! Bedrijven, families, vriendenclubs: voor ieder gezelschap hebben wij een klinkend arrangement. ’t Vaantje is gastvrij voor zowel kleine als grote gezelschappen die gezamenlijk een fijne tijd beleven. Zowel zakelijk als privé kunnen groepen bij ’t Vaantje een feestje vieren. Wij zorgen ervoor dat er niets zal ontbreken. Samen kijken we naar de locatie, activiteiten en menu’s. Wij geloven in maatwerk naar wens van het gezelschap.

Vraag vrijblijvend informatie aan

vaantje temp

Het kraaiennest

Op de eerste verdieping van t Vaantje bevindt zich Het Kraaiennest. Deze ruimte heeft een fantastisch uitzicht over de plas en is voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals climate control en lcd-scherm. Verder is er privé sanitair, een eigen garderobe en een eigen espresso apparaat. Een ideale ruimte voor een vergadering, zakelijke lunch of diner.

Break out mogelijkheden

Ontspanning op het water

Wil je meer beleving en ontspanning toevoegen? Ga dan tussentijds een uurtje varen over de Reeuwijkse plassen met één van onze Zuidwester sloepen. Deze bieden plaats aan 6-8 personen.

Aan boord kunnen wij verschillende hapjes en drankjes verzorgen of zelfs een lunch.


Liever iets actiefs

Overweeg dan een rit met onze E-bikes en E-choppers en ontdek de Reeuwijkse Plassen vanaf de electrische bromfiets. Wij kunnen indien gewenst alle deelnemers een lunchpakket voor onderweg meegeven.

0182 513 811