fbpx
Bymonicastout 63

Trouwen bij ’t Vaantje

’t Vaantje in Reeuwijk is de perfecte trouwlocatie voor een romantisch huwelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos en door onze unieke locatie in het Reeuwijkse plassen gebied, wordt jullie trouwdag, van huwelijksvoltrekking tot fotomoment en trouwfeest, onvergetelijk. Jullie kunnen bij ons terecht voor de ceremonie, de receptie, het diner én het trouwfeest! Wij denken graag mee om jullie ideeën en wensen te realiseren. In de zomer en bij mooi weer is het een onvergetelijke ervaring om per boot te arriveren en de huwelijksceremonie te voltrekken op het terras, direct aan het water.

Ceremonie, receptie, diner én trouwfeest

De hele huwelijksdag op één locatie, dat kan bij ons! ’t Vaantje kan tot 150 gasten ontvangen door de flexibele indeling van het restaurant, de bar en het grote terras. Voor de ceremonie kunnen we voldoende zitplaatsen creëren.

Zelf de locatie komen ervaren?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Foto’s gemaakt door Monica Stout

0182 513 811

Restaurant 't Vaantje Reeuwijk maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.