fbpx
jKjOkMTCk dyDS

E-Chopper

Stap op een E-Chopper en beleef het Groene Hart op een unieke manier!

Ontdek de omgeving van de Reeuwijkse Plassen en of Gouda op een milieuvriendelijke en leuke manier met de E-Chopper; een elektrische fiets die eruit ziet als een brommer. Huur direct bij ons een E-Chopper en laat je meevoeren langs de prachtige omgeving en geniet van het moois dat je onderweg tegenkomt. En daarna welverdiend op het terras uitrusten met een uitgebreide lunch, borrel of heerlijk diner! Al te huren vanaf 3 uur voor € 37,50 p.p.


Praktische informatie:

De E-Choppers gaan maximaal 30 km per uur zijn elektrische dus muisstil en duurzaam.

Als je een E-Chopper wilt besturen ben je verplicht in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of brommercertificaat.

Het is helaas niet toegestaan om met meer dan 1 persoon op een E-Chopper te rijden vanwege de wettelijke productregistratie. Kinderen kunnen dus ook niet achterop.

Arrangementen:

Voor een compleet dagje uit is deze activiteit te combineren met een kop koffie en gebak of een borrel/diner na afloop. Vraag naar de mogelijkheden voor onderweg.


Meer dan 10 E-Choppers?

Plannen om met een grotere groep op pad te gaan? Laat het ons weten we bespreken graag de mogelijkheden! Je dag compleet laten verzorgen door ons? Denk bijvoorbeeld aan een combinatie met uitgebreide lunch of heerlijk diner in ons restaurant in samenhang met een E-Chopper tour.

Enthousiast? Neem dan contact met ons op via info@vaantje.nl of bel naar +31 (0)182 – 513811


Het huren van een E-Chopper voor 3 of 6 uur is heel eenvoudig via onderstaande reserveringsbuttons.

0182 513 811

Restaurant 't Vaantje Reeuwijk maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.